SPRINGBREAK 4 SINGLES

012

Převážná část springbreakrs jede v partě, ale najde se jich i pár, co si vyrazí na výlet sami. Abysme jim to co nejvíce zjednodušili a zpříjemnili, tak jsme si pro letošní ročník připravili SINGLES SPRINGBREAK.CZ. Singles je určené pro nezadaný, ale i pro ty, který z různých důvodů cestujou sami, i když přímo nezadaný nejsou. Tak jako tak dovolená na SPRINGBREAK.CZ je hlavně o kontaktu s ostatními. Najdeš nový známý i kámoše. Spolu s nima budete moct sdílet zážitky, který sami se sebou nezažijete. Zkusíte nový věci. Najdete si parťáky na aktivity, který máte sami rádi. Chytnete nový dech…

A co je nejlepší, není třeba si připravovat program a ani si s námi nemusíte připlácet za neobsazené lůžko. Vše uděláme za vás.

Stačí jen najet na rezervační formulář ZDE  a v kolonce Pokoj vyplnit možnost SINGLES a do Poznámky nám sděl, jaké si představuješ spolubydlící, tzn. upředňostuješ lidi zaměřené na ježdění napiš RIDERS, pokud ti více sedí lidi, kteří mají rádi party napiš PARTY PEOPLE. Pak už jen zbývá vybrat si způsob dopravy a druh skipasu. A můžeš se začít těšit na nové zážitky.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien